nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

La un Draft de Nestea ICE TEA

Tinerii imbracati in prosoape, care au inundat de curand magazinele Billa din toata tara, nu sunt iesiti de sub dusuri; sunt promoterii care se ocupa de actiunea de sampling Nestea ice tea, actiune coordonata de Draft pentru compania Coca-Cola.

O bautura racoritoare din categoria ready to drink ice tea, Nestea te face sa te simti proaspat, relaxat si inviorat in acelasi timp. “Am vrut sa ilustram cat mai simplu, mai mult printr-o stare decat printr-un discurs, senzatia pe care ti-o da Nestea; asa ne-a venit ideea sa o asociem cu experienta unui dus intr-o zi torida de vara. Desigur, detaliile de mecanism au venit de la sine. Costumate ca dupa dus, echipele de promoteri ne arata lumea Nestea: o lume a placerilor simple, a improspatarii fizice si mentale, a racoririi trupului si spiritului. Fetele sunt imbracate in prosoape si slapi, iar baietii ofera consumatorilor Nestea rece din recipientii pe care ii poarta in spate ca pe niste rucsaci.“ Razvan Dumitrescu, Managing Director Draft Romania.

 

Desfasurata la nivel national in perioada iunie - august in marile centre comerciale (Billa, Carrefour, Cora, Gima), baruri si restaurante, benzinarii, diverse locuri publice si pe litoral, actiunea de sampling Nestea urmareste sa ofere consumatorilor ocazia de a incerca gustul racoritor si delicios al acestui ice tea si de a intra in lumea Nestea. Si, evident, loializarea lor – pentru ca, odata ce ai gustat Nestea, isi va fi cu siguranta alaturi toata vara.

 

Mecanismul difera usor in functie de locatie - in marile centre comerciale, de exemplu, cumparatorii primesc o tavita Nestea pentru cuburi de gheata, in timp ce la terase, coltul Nestea va fi o expresie completa a senzatiei Nestea – fotolii gonflabile, umbrele de soare, ventilatoare si mult Nestea ice tea.

 

Fiti pe faza! Tinerii proaspat “dusati” va vor arata si voua lumea placerilor racoritoare Nestea!

Despre Draft

Membra a grupului Interpublic, Draft Worldwide este agentia de marketing direct numarul 1 in Statele Unite si una dintre cele mai largi retele de servicii de marketing din lume, cu 30 de birouri in 24 de tari. Draft este specializata in servicii de marketing direct, comunicare interactiva si publicitate conventionala.

 

Infiintata in iulie 2003, Draft Romania mai include in portofoliul sau clienti precum Unilever, Interbrew (Stella Artois), Porsche Bucuresti Nord, Domenia Credit, Reader’s Digest, Lowe&Partners.

Data publicării: 11 iunie 2004 | 14:58
tipăreşterecomandă

Citeşte:

AdPrint discutat pe Bulevardul Publicitatii 106,2

Universal McCann a castigat conturile Chevrolet, Opel, Saab si Vauxhall pe 45 de piete din Europa

test cover

ABSOLUT a prezentat in cadrul AdPrint European Festival, doua expozitii: ABSOLUT LEGENDS respectiv ABSOLUT VANILIA


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server