nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Jacuzzi poarta in 2004 amprenta Pininfarina

Morposis poate fi gasita acum si in Romania.

Utima si cea mai sofisticata gama de produse Jacuzzi care revolutioneaza practic designul cazilor cu hidromasaj ale acestui nou mileniu, a fost lansata de curand la Milano intr-un spectacol impresionant de jocuri si proiectii pe apa, muzica, artificii si lumini. Un adevarat eveniment multimedia, de neegalat in sfera lansarilor de produse de orice tip. Nimeni altul decat celebrul designer italian Pininfarina a fost prezent alaturi de presedintele grupului Jacuzzi, Carmelo Ianni dar si de o sala plina de clienti, vip-uri, oameni din aceeasi zona de interes, mass-media si nu numai, la lansarea noilor modele ale renumitei companii. O imagine de altfel de neuitat!

 

Unica, inovativa, cu o forma revolutionara si un design armonios, noua serie Morphosis poarta semnatura inconfundabila a celebrului designer italian Andrea Pininfarina. Unele dintre cele mai faimoase marci si modele de masini, printre care Jaguar, Ferrari, Maserati, au primit premii de excelenta din partea unor prestigioase reviste si saloane auto din lume datorita designului unic creat de maestrul italian. Cu noua gama Morphosis, Jacuzzi stabileste noul standard de inovatie si design creativ in sistemele cu hidromasaj si in decoratiunile pentru baie.

 

Noua gama Morphosis a lui Jacuzzi cuprinde 3 modele – Alpha, Gamma si Sigma. Morphosis este o colectie exclusiva de cazi cu hidromasaj care, pe langa un design inovativ inspirat din formele naturii, poseda cele mai bune caracteristici tehnice.

 

 

Alpha

 

Este inceputul unui nou concept in hidromasaj. Un model inspirat de natura care invaluie, vrajeste si uimeste. Arcul care se desfasoara deasupra cazii cu vartej de apa reprezinta un gest de protecţie iubitoare, un concept abstract al unei scoici, a unei vele sau aminteste de arhitectura contemporana.Perfectiunea cazilor duble cu vartej de apa: o idee unica pe care voi doi trebuie sa o savuraţi.

 

Gamma

 

Un concept care se transforma singur adaptandu-se la diverse medii şi tipuri, dar care in permanenta isi pastreaza propria identitate imposibil de confundat. Forma acestei cazi cu colt va ofera spatiul care va permite sa savurati o experienta multisenzoriala (a tuturor simţurilor) bucurandu-va in acelasi timp de cea mai mare libertate: întins sau asezat, in toate sensurile si cu toate simturile. O baie cu vartejuri de apa cu multe fatete diferite, fiecare din ele inegalabila.

 

Sigma

 

Metamorfoza continua: inovatia absoluta are o forma si mai intima si mai aproape de esenta, pastrandu-si dinamismul, prospetimea si elementul de surpriza. Cada individuala se muleaza pe formele corpului, facând dovada unei inteligente ergonomice fara rival. Forma sa moale si organica se integreaza in functie de locul in care va aflati, fiind capabila sa se trasforme in functie de orice mediu. Hidromasajul, hidroterapia şi cromoterapia: o experienţa multisenzoriala care se lasa redescoperita la nesfarsit.

De asemenea, Jacuzzi a fost prezent cu noile produse la targul de mobila de la Milano, cel mai important targ in domeniul amenajarilor si decoratiunilor interioare din Europa.

 

Sistemele cu hidromasaj de la Jacuzzi au acum zeci de modele diferite ca forma, marime si stil, dar avind acelasi standard foarte ridicat al calitatii. In 35 de ani numele Jacuzzi a devenit atit de popular incit in unele tari – ca si la noi – el inca se confunda cu numele produsului sau. Si asta se intimpla pentru simplul fapt ca Jacuzzi este lider mondial in materie de sisteme cu hidromasaj. Este firma numarul unu in acest domeniu, un inventator care a reusit sa isi mentina calitatea exemplara a produselor, astfel incit sa ramina leader pe piata.

 

Revenind la sistemele cu hidromasaj, adevarate “masini de placere”, baile de la Jacuzzi sint create pentru oamenii care se ingrijesc de sanatatea si forma lor. Independent de spatiul disponibil in casa sau in gradina, Jacuzzi creaza si dezvolta diverse colectii de dusuri, cazi sau minipiscine cu hidromasaj, produse multifunctionale complexe de nelipsit intr-o casa ideala.

 

Rolul de leader al pietii al companiei Jacuzzi este rezultatul unor alegeri inteligente in politica distributiei, al unui bun sistem de training de personal si un service de incredere cu asistenta prompta. Calitatea si siguranta produselor Jacuzzi sint recunoscute pe plan mondial de catre consumatori.

Data publicării: 23 Iunie 2004 | 18:49
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server