nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

GREEN PIXEL relanseaza site-ul Smartree

GREEN PIXEL a lansat noua versiune a site-ului de corporatie Smartree (www.smartree.biz), sustinand eforturile de comunicare si extindere ale companiei multinationale. Noul site consta dintr-o retea de site-uri nationale (Marea Britanie, Elvetia si Romania), acesta finalizand a doua etapa a colaborarii initiate in anul 2002, o data cu lansarea brand-ului Smartree. In etapele urmatoare, GREEN PIXEL va extinde reteaua de site-uri Smartree, in stransa legatura cu politica de expansiune a companiei. In cadrul proiectului, GREEN PIXEL a implementat platforma de content management Avandor, oferind un instrument complet de gestionare a comunicarii dintre Smartree si partenerii sai. De asemenea, s-a realizat comunicarea online cu toate filialele Smartree, prin dezvoltarea unei solutii profesionale de tip extranet. "Extinderea geografica a retelei Smartree precum si previziunile de dezvoltare ne impun sa comunicam online din ce in ce mai mult si mai variat. Solutia GREEN PIXEL este flexibila, intuitiva si ne-a permis sa trecem de la un website de corporatie static la interactiunea autentica cu toti vizitatorii acestuia, interactiune pe care o putem acum adapta nevoilor si solicitarilor fiecarei categorii de utilizatori", a declarat Andreea Ionescu, Marketing Manager la Smartree. "Suntem onorati de increderea pe care o companie multinationala precum Smartree o acorda pe termen lung serviciilor noastre. Speram ca, prin cat mai multe asemenea cazuri de succes, beneficiile aduse de o strategie corecta de comunicare online sa fie recunoscute si in Romania", a declarat Marius Deak, CEO si Creative Director GREEN PIXEL.

Smartree Ltd. ofera o serie de solutii flexibile, menite sa optimizeze managementul proceselor de resurse umane. In prezent, compania cu sediul la Londra are filiale in Elvetia si Romania. Patrunderea pe piata romaneasca s-a produs in anul 2002 prin preluarea ResurseUmane.RO. Printre clientii Smartree Romania se numara Connex, Rompetrol, Microsoft, Nestle, HBO, Banca Transilvania. www.smartree.biz
 
GREEN PIXEL este o agentie de design web, specializata in comunicare de brand in medii interactive. Portofoliul de clienti include companii precum Romtelecom, Connex (Mobifon SA), Siveco Romania, Zapp (Telemobil), Banca Romaneasca, Radio21 sau iNES Advertising.
www.greenpixel.ro

Data publicării: ianuarie 2004
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server