nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

MEDIC ONE a primit trofeul de excelenta in comunicare medicala

In cadrul primei Gale a Premiilor de Excelenta Medic.ro, agentiei Medic One i-a fost decernat Premiul Special Press Pro International pentru ridicarea standardelor si Excelenta in comunicarea medicala.

Prima (si, pentru o buna perioada de timp, singura) agentie specializata si dedicata exclusiv comunicarii medicale, Medic One este “responsabila” pentru multe premiere in comunicarea medicala din Romania.  Medic One este agentia care a introdus conceptul de campanie DTC (direct-to-consumer), lansand primele campanii de acest gen pe piata noastra. Campanii originale, de referinta, au fost dezvoltate de echipa Medic One in perioada 2000- 2004, de la contraceptie, astm, boli cardiovasculare si BPOC, pana la obezitate, anti-fumat, hepatita si osteoporoza.

 

Pentru acestea si pentru intreaga sa activitate, joi, 16 decembrie, in cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Medicina Romaneasca, Medic One a primit Trofeul special pentru ridicarea standardelor si Excelenta in comunicarea medicala.

 

“Irinel Popescu, Ioan Lascar, Adrian Streinu Cercel sunt astazi cateva dintre cele mai sonore nume din medicina romaneasca, premiate in cadrul Galei Premiilor de Excelenta Medic.ro. Pe aceeasi scena am urcat si noi, echipa Medic One, pentru a  primi Trofeul Special pentru ridicarea standardelor si Excelenta in comunicarea medicala. Este un motiv de exceptionala mandrie pentru noi si una din cele mai mari satisfactii profesionale pe care le-am avut de la infiintarea Medic One. Iar faptul ca am primit si o nominalizare la categoria (pentru campania de prevenire si control al astmului) este un motiv in plus de bucurie si o noua recunoastere a contributiei noastre la comunicarea in domeniul medical”, declara Dr. Oana Cociasu, Managing Director Medic One.

Data publicării: 20 Decembrie 2004 | 15:26
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server