nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Imagoo si City FM inaugureaza

Primul talk-show de cultura si atmosfera publicitara din Romania.

 

Imagoo si CityFM (106,2 MHz) produc si  lanseaza primul talk-show de cultura si atmosfera publicitara din Romania. Prima editie – duminica 29 august de la 11 dimineata si, in reluare, joi de la ora 23:00. Primii invitati, Alina Gavrila si Octav Gheorghe de la Atelierul de Creatie “Gavrila & Asociatii”, vor discuta despre umorul in publicitate.

 

Pornind de la ideea ca mecanismele comunicarii publicitare reprezinta o coordonata constanta si greu de evitat a societatii contemporane, acest program va incerca sa dezvolte si sa limpezeasca diversele si nu rareori intortocheatele aspecte ale culturii publicitare de la noi si din lume.

Si, pentru ca orice cultura neraportata la context devine arida si alunga… necultivatul, trebuia sa existe si atmosfera publicitara, adica viata profesionala si personala a celor care fac, comada sau produc publicitate. Tot ce se invarteste in jurul publicitatii va fi vizat si invitat pe Bulevardul Publicitatii 106,2.

Daca veti fi observat pana acum vreo asemanare cu manifestul IMAGOO, sunteti cool rau de tot, fiindca moderatorul emisiunii este Liviu Druga, Redactorul Sef al revistei IMAGOO.

Pe acest site si pe cel al postului City FM (www.cityfm.ro) veti gasi subiectul si invitatii urmatoarei editii, programul fiind inregistrat. Numai pe site-ul IMAGOO veti descoperi indexul fiecarei editii, asa cum este cel de mai jos, rezultat din discutia avuta cu Alina Gavrila si Octav Gheorghe.

 

NOTA: Inregistrarea a avut loc inainte de regretabila decizie a CNA-ului de a interzice difuzarea spotului la UNIREA.

INDEX Bulevardul Publicitatii 106,2 – editia 29 august 2004

 

D’Arcy

Ciocolata cu branza Dots

Connex (potul cu antrenorul)

Laptele Fulga

Connex Go

Zapp (Gil Dobrica)

Domnul Naumovici

Golden Brau

Unirea (coniac)

Apa plata Bucovina (Niki Dude)

Connex

Hanul Ars, rachiu aprig de Calnau

Whasap (Budweiser)

Guinness

Festivalul Om Rau

Academia Catavencu

Golden Drum

Campania Ceausesc (Connex)

“Pila” (Next/Cap)

Cohn & Jansen

Headvertising

MyX

Gazeta Sporturilor

Bucegi

Loteria nationala (Fetele de la Capalna)

Data publicării: 26 August 2004 | 12:01
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by