nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Dpdv

Lectie de colectie

Dincolo de imagine: adevarul (din ziua de azi) despre evenimentul zilei in jurnalul national imagoo

„Jurnalul” a facut rost de o gaselnita publicitara pentru a deveni realmente national. Prin editiile sale „de colectie”, „Jurnalul national” a reusit sa se faca remarcat de public - mai precis de targetul sloganului „noi sa fim sanatosi”. Pentru acestia, Jurnalul continua seria dezvaluirilor incendiare despre fantomele comunismului românesc si altele – dosare care prind si la o parte a electoratului PSD (desi gazeta este in barca PUR, dar asta e alta afacere). CTP le-a numit „Heroina Ceausescu”.

 

Dupa ce a devenit vedeta de televiziune dând cu premii in populatie, Marius Tuca a devenit si director de ziar de succes. Prin prezenta lui Marius Tuca la Antena 1 si la Jurnalul national, cele doua medii isi fac o buna promovare reciproca.

 

Acum, „Evenimentul zilei” a preluat din voleu ideea de baza a campaniei „Jurnalului national” si a marcat un gol in chiar poarta trustului familiei Voiculescu. Pentru luni 19 aprilie, „Evenimentul zilei” isi anunta propria sa „editie de colectie” - sub sloganul „unii te trimit in trecut, noi te trimitem in viitor”. Fata de mausoleul eroilor mai mult sau mai putin comunisti ridicat de Jn, EvZ a intocmit inca un dosar al „tinerilor care reconstruiesc România” - multi dintre ei promovati si de „Capital” (alt Ringier). Oricum, EvZ beneficiaza de creatori de imagine „iesiti din tipare”. Acum mai mult ca niciodata (adica manageriat de Ringier), viitorul e de partea lui.

 

Mai ales ca EvZ isi incearca si propriile sale cross-promotions. Dupa ce a aparut la Prima Tv si a vorbit la Europa Fm, acum, Cornel Nistorescu incinge firul la Radio Total. Intr-un poster stradal, trio Nistorescu-Culcer-Mihaiu refac imaginea unui „radio total independent” - adica de opozitie si liberal...

 

Petre Munteanu

Data publicării: 21 aprilie 2004 | 17:04
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Mercury Promotions a organizat cea de a patra editie a Conferintei de vanzari si marketing COCA-COLA HBC

Akamai si Macromedia anunta disponibilitatea solutiei Flash Video on-demand

Kylie Minogue calatoreste cu British Airways

Viitor nou pentru Vama Veche


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server