nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

iNES Advertising - IMAGINE - WEBSITE

iNES Group si-a lansat noul website de prezentare a diviziei sale de advertising: www.inesadvertising.ro, anunta un comunicatal agentiei. Proiectul se inscrie in campania de imagine a iNES Advertising si este rezultatul colaborarii cu Green Pixel. "Locatia web are ca scop pozitionarea mai eficienta a companiei, prin prezentarea diversificata a departamentelor si a serviciilor acesteia. Site-ul urmareste evidentierea diviziei de publicitate din cadrul iNES Group, compania fiind bine cunoscuta pentru serviciile de provider de internet www.ines.ro" a spus Gabriel Negoescu - Media & Advertising Director la Ines Group.

 

Design-ul original si strategia de branding on-line propuse de site-ul web actual accentueaza punctele tari ale companiei - flexibilitatea, seriozitatea si apropierea de client a echipei iNES. "Colaborarea noastra cu iNES are drept rezultat o strategie de branding online pe termen lung. iNES Advertising a decis de curand sa implementeze conceptul produs pentru web in toate materiale sale off-line. Este inca o recunoastere a eficientei echipei noastre", declara Marius Deak, General Manager la Green Pixel Interactive.

 

iNES Advertising a fost infiintata in anul 1995 si ofera servicii de media buying, media strategy, on-line advertising si BTL/PR.

 

Green Pixel www.greenpixel.ro este o agentie de design web, dezvoltare de aplicatii online si consultanta in domeniul Internet business. Printre clientii agentiei se numara Connex, Smartree, Romtelecom, Radio21 si Zapp.

La Novi Sad Romania a obtinut locul doi cu un premiu special si 6 nominalizari

Data publicării: 17 februarie 2003
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server