nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Imagoo intreaba

 

Stimata domnisoara Manuela Necula,

 

Nimeni nu e perfect. Fiti dvs sursa noastra de informare : se intampla ceva cu BAT care sa implice Red Cell si Ogilvy?

Iulian Trasa

 

 

Stimati domni,

 

As recomanda "vocilor din industrie" pe care le utilizati drept surse sa incerce sa se documenteze cat de cat, inainte de a va furniza orice tip de informatii. Faptul ca numele meu are o sonoritate similara cu al doamnei Nicola nu justifica publicarea unor astfel de "stiri".

 

Dupa cum orice junior din industria noastra stie, contul BAT este un cont international, de care 141 se ocupa cu succes de cativa ani. Din august acest an, in urma unei decizii globale, 141 a preluat si brand-ul Pall Mall, crescandu-si astfel portofoliul de marci al BAT. Decizia in privinta alocarii conturilor internationale se ia de catre Clienti, de obicei la nivel de Head Quarter cu consultarea end market-urilor, iar faptul ca aceasta ar putea fi rezultatul unei intelegeri intre doi manageri locali ai unor agentii internationale este de o naivitate surprinzatoare. 

Manuela Necula

 
Gasiti mai jos materialul care sta la baza reactiei doamnei Necula:
 
"Se pare ca Zoltan Szigeti urmeaza sa conduca Media Investment, iar Mihaela Nicola - Maximize, 2 sateliti Ogilvy.
 
Motivul pentru care cei doi nu mai sunt la Ogilvy este apparently un "divort profesional". Asteptam cu interes confirmarea sau infirmarea acestor zvonuri din partea Ogilvy Romania. In acelasi timp, tot unele voci din industrie afirma ca Mihaela Nicola a preluat contul BAT de la Red Cell, intelegere realizata se pare intre Mihaela Nicola si Manuela Necula.
 
Adresam pe aceasta cale urmatoarele intrebari catre cele doua doamne din publicitatea romaneasca : Cat de adevarat este acest zvon referitor la implicarea Mihaelei Nicola in preluarea contului BAT? Ce companie se va ocupa de BAT, daca zvonul se confirma, a Doamnei Mihaela Nicola sau una din grupul Ogilvy?"

Iata stirea initiala, publicata Vineri, 21 Ianuarie

 

"La Ogilvy Romania au inceput sa cada capete

Mihaela Nicola, President Ogilvy Group, si Zoltan Szigeti, WPP Head of Country, vor fi nevoiti sa-si caute noi locuri de munca.

 

Acestia au fost eliberati din functie in urma unui control neanuntat din partea unei firme londoneze de audit. Conform unor surse din interiorul industriei, care au preferat sa-si pastreze anonimatul, controlul a fost  comandat de Ogilvy Londra, agentia-mama a celor doua subsidiare locale.

 

Decizia de verificare a Mindshare si Ogilvy se pare ca a fost luata in urma unor rapoarte de buget si activitate puse sub semnul indoielii de catre Ogilvy Londra. In momentul de fata, Ogilvy Romania nu a formulat o pozitie oficiala fata de acest incident, a declarat pentru Imagoo Nicoletta Niculescu, PR Manager Ogilvy.

 

Evolutia evenimentelor pare a porni de la realizarea campaniei electorale in alegerile din 2004 pentru PSD de catre Ogilvy & Mather Romania.

 

Pe de alta parte, se pare ca PNA lucreaza la un dosar care trateaza aceeasi problema."

Data publicării: 26 ianuarie 2005 | 13:05
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Symantec a primit un nou patent pentru Key Information Security Technology

Viitor nou pentru Vama Veche

Strategid creeaza noua identitate pentru PaperPlus

Din Mai BBC Topgear apare si in Romania

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server