nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Extra

Romsym Data a devenit distribuitor al produselor Telelogic pentru Romania

Telelogic este una dintre cele mai prestigioase companii la nivel mondial ce ofera solutii tehnologice pentru ciclul complet de dezvoltare a solutiilor software

Romsym Data, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, a devenit distribuitor al produselor prestigioasei companii Telelogic pentru Romania. Telelogic este lider mondial in furnizarea de solutii si instrumente de dezvoltare pentru software si sisteme avansate, ce ajuta utilizatorii sa isi automatizeze propriul ciclu de viata al procesului de dezvoltare. Solutiile Telelogic fac mai rapida dezvoltarea de sisteme si aplicatii software, eficientizeaza procesul de munca, maresc eficienta si fiabilitatea si reduc costurile. Telelogic a avut vanzari de 136 milioane USD in 2003 si are peste 650 de angajati la nivel global. Telelogic are reprezentante in 17 tari din America de Nord, Europa si Asia. Compania a fost infiintata in 1983 si este listata la bursa din Stockholm din martie 1999.

DESPRE PIATA


Telelogic este in prezent una dintre singurele 3 companii la nivel mondial ce pot oferi instrumente si solutii pentru intregul ciclu de viata pentru dezvoltare de soft. Telelogic este unul din liderii de piata in domeniul sistemelor avansate si dezvoltarii de software. Telelogic DOORS este lider de piata la nivel global. Telelogic TAU si Telelogic SYNERGY ocupa pozitii puternice in domeniul dezvoltarii de software avansat. Caracteristicile specifice ale produselor Telelogic tin de faptul ca sunt create special pentru dezvoltarea unor proiecte complexe, pe scala larga, a unor sisteme avansate si software-uri, care implica, de cele mai multe ori echipe cu o larga dispersie geografica. Traditional, Europa a fost una dintre zonele cele mai profitabile, insa expansiunea majora si cresterea puternica pe pietele din Statele Unite si Asia in ultimii ani au redus dependenta Telelogic de pietele individuale. In 2003, 51% erau generate de Europa, 38 de America si 11% de Asia.

DESPRE CLIENTI
Baza clientilor Telelogic este formata din companii lideri mondiali in diverse domenii ce se afla in avangarda dezvoltarii tehnologice. Aceste companii initiaza permanent proiecte avansate de dezvoltare folosind cele mai recente tehnologii, situatie ce face ca produsele Telelogic sa activeze intr-un mediu extrem de competitiv si solicitant. Din punct de vedere istoric, majoritatea veniturilor Telelogic provin din sectorul telecom. Cu toate acestea, in ultimii ani, Telelogic si-a largit portofoliul de clienti prin includerea sectoarelor industriale ce au aceleasi nevoi si cerinte pentru dezvoltarea de sisteme complexe si software, ca industriiel aerospatiala si de aparare, industria de automobile, sectorul bancar, financiar si de asigurari. Printre clientii Telelogic se numara: Alcatel, BAE SYSTEMS, BMW, Boeing, DaimlerChrysler, Deutsche Bank, Ericsson, General Motors, Lockheed Martin, Motorola, NEC, Nokia, Philips, Siemens si Thales.

PRODUSE SI SERVICII
Telelogic DOORS – este lider mondial in domeniul solutiilor de management al necesitatilor unui proiect, ajutand la colectarea si administrare tuturor cerintelor si necesitatilor ce definessc produsul ce urmeaza sa fie dezvoltat.

Telelogic TAU – un mediu complet de dezvoltare pentru analiza, modelare si implementare de sisteme avansate si software
Telelogic SYNERGY – o familie de produse pentru administrarea schimbarilor, a diverselor versiuni si configuratii sau documentatii pentru proiecte de dezvoltare.
Servicii - Telelogic ofera de asemenea servicii de consultanta si training pentru a facilita clientilor utilizarea rapida a acestor instrumente si implementarea acestora in propriile medii de dezvoltare.

”Ne bucuram ca am reusit sa aducem produsele si serviciile Telelogic pentru a le oferi pietei romanesti de profil. Distributia produselor Telelogic face parte din directia strategica pe care incercam sa o urmarim in dezvoltarea noastra, prin oferirea unor solutii eficiente si de o inalta calitate si fiabilitate, in special indreptate inspre Business Intelligence si managementul performantei. Telelogic se adauga listei de distributii prestigioase pe care Romsym Data le are in portofoliu, dintre care putem aminti Business Objects, sau SPSS. Efortul nostru se indreapta inspre oferirea de solutii complete IT, ce se bazeaza pe experienta deosebita a echipei noastre in consultanta si implementare la inalte nivele de calitate. Securitatea, fiabilitatea, calitatea sunt cuvinte cheie ale dictionarului dezvoltarii mediului de afaceri romanesc, iar noi incercam sa oferim aceste lucruri la cel mai inalt nivel. De curand, Romsym Data a devenit prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor. Incercam sa ridicam permanent nivelul standardelor de calitate la care ne raportam, fiind mai intai exigenti cu noi, pentru a asigura calitate si eficienta pentru clientii nostri”, a declarat Razvan Balint, director executiv Romsym Data.

Romsym Data ofera prin intermediul Centrul ITtraining, unul dintre cele mai moderne centre de pregatire in domeniul IT din Romania, cursuri de pregatire pentru implementarea, certificarea si auditarea Sistemului de Management al Securitatii Informatiilor conform BS 7799-2:2002 si BS ISO/IEC 17799:2000. In premiera pentru Romania, Centrul ITtrainig organizeaza si cursuri de pregatire pentru Disaster Recovery Planning, continand notiuni fundamentale pentru managementul continuitatii activitatilor in cazul unor dezastre, caderi sau atacuri informatice dramatice. Apropierea de Comunitatea Europeana face necesara implementarea unor astfel de sisteme de management din perspectiva obtinerii unor avantaje competitive seminificative sau chiar pentru supravietuirea in piata.

DESPRE TELELOGIC

Infiintata in 1983, Telelogic este lider in oferirea de solutii pentru sisteme avansate si dezvoltare de software. Instrumentele software Telelogic sunt intuitive, de inalta clasa si ajuta la automatizarea si suportul pentru cele mai bune practici de-a lungul ciclului de viata al aplicatiior, lasand libertate echipelor de dezvoltatorisa se concentreze asupre principalelor competente si sa-si aplice talentul si energia pentru gasirea de noi functii cu valoare adaugata. Prin optimizarea fiecarei faze de dezvoltare, Telelogic da posibilitatea companiilor sa livreze sisteme si software de o calitate superioara, cu o mai mare predictibilitate, timp redus de marketare si costuri generale mai mici.

Pentru asigurarea interoperabilitatii cu instrumente externe, produsele Telelogic sunt construite pe o arhitectura deschisa si limbaje standardizate. Ca lider in domeniu si un vizionar tehnologic, Telelogic este implicat activ in definirea viitorului sistemelor avansate si dezvoltarii de software, prin participare in organizatii ale industriei ca ETSI, INCOSE, ITU-T, OMG s.a.

Cu sediul in Malmo, Suedia si avand reprezentante in Irvine, California, Telelogic are operatiuni in 17 tari la nivel mondial. Printre clienti se numara Alcatel, BAE SYSTEMS, BMW, Boeing, DaimlerChrysler, Deutsche Bank, Ericsson, General Motors, Lockheed Martin, Motorola, NEC, Nokia, Philips, Siemens, Thales si Vodafone. Pentru mai multe informatii, puteti vizita www.telelogic.com

DESPRE ROMSYM DATA


Romsym Data este distribuitor autorizat al produselor Telelogic in Romania.

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Data publicării: 17 Ianuarie 2005 | 12:43
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Saptamana aceasta, Academia Catavencu are supliment partial color si gratuit!

Arçelik A.S. primeste Premiul de Excelenta din Japonia

Wrangler servit la gheaţă

Bogdan Naumovici - primul director de creatie regional roman

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server