nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Extra

Acer este cel de-al patrulea mare producator de PC-uri din lume, conform datelor din trimestrul Q4 din 2004

Acer a urcat o pozitie pana pe locul al patrulea in clasamentul mondial al producatorilor de PC-uri in Q4 2004, conform cifrelor preliminarii prezentate de IDC. Producatorul Acer a inregistrat cea mai mare crestere de la an la an dintre primii cinci lideri de piata si anume +33%, in timp ce cresterea pietei in Q4 2004 se situeaza in jurul valorii de +13.7%.

Cifrele preliminare pentru anul 2004 indica Acer drept al cincilea producator de PC dupa numarul de unitati livrate, iar cresterea fata de 2003 este de +34.5%, cea mai buna performanta din Top5. Potrivit IDC, Acer a cunoscut o noua crestere trimestriala puternica, condusa de rezultatele deosebite obtinute in zona EMEA.

Acer castiga teren in competitia pentru ocuparea unui loc intre primele trei branduri de PC-uri in urmatorii trei ani. Locul 4 reprezinta cea mai buna performanta inregistrata pana acum de Acer, fapt ce demonstreaza succesul noului model de afaceri orientat pe canalul de distributie, strategie care continua sa depaseasca recorduri. Tornado Sistems - distribuitor autorizat Acer in Romania - comercializeaza prin intermediul unei retele nationale de distributie o gama larga de produse Acer - desktop-uri si notebook-uri Aspire si TravelMate. Informatii suplimentare despre produsele Acer se pot obtine de pe site-ul www.tornado.ro.

Data publicării: 27 Ianuarie 2005 | 15:05
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Romexterra Bank lanseaza alte doua carduri VISA

Logitech – vanzari record: 25 de milioane de WebCam-uri vandute

“Simti numai placerea” in noua campanie Odyssey pentru Love Plus

JWT se relanseaza in toata lumea

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server