nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

“Clipa Dulce” de la Dr. Oetker - cand ai nevoie de ceva fierbinte care sa-ti indulceasca ziua. Oriunde si oricand

Dr.Oetker Romania lanseaza o invitatie la o clipa unica, savuroasa oriunde si oricand: “Clipa Dulce”. Un nou produs din categoria deserturilor calde care se prepara instant.

Clipa Dulce” este o crema de pudding care imbina avantajul prepararii usoare si  rapide cu cel al unui gust placut si al consistentei cremoase. Potrivit pentru momentele in care simti nevoia unei pauze in care sa te rupi complet de tumultul vietii si sa te simti ca acasa, “Clipa Dulce” este exact desertul de care ai nevoie pentru a te bucura oriunde si oricand de o clipa minunata. Prin calitatea produsului, compania confirma inca o data sloganul Dr. Oetker: “Calitatea e cea mai buna reteta”.

 

“Clipa Dulce” este disponibila incepand cu luna februarie in magazine, in variantele ciocolata, vanilie si cappuccino. Prepararea este fulger: se toarna pur si simplu 150 ml apa clocotita intr-o cana, se adauga continutul plicului, se amesteca si gata! In doar 30 de secunde obtii o portie de desert cald si gustos, ca se te rasfeti oricand!

 

Acest produs a fost creat de Dr. Oetker in urma cu cativa ani, el fiind comercializat cu succes pe pietele din Germania, Polonia, Cehia, Slovacia si Ungaria. Numele sub care va fi comercializat produsul in Romania – “Clipa Dulce” – sugereaza senzatia efemera dar minunata a ceea ce generic inseamna savoare. Lansarea va fi sustinuta printr-o campanie TV, difuzata pe principalele posturi TV nationale. De asemenea, a fost creat un site dedicat  - www.clipadulce.ro -  care poate fi accesat  incepand cu 14 februarie  fie direct, fie din site-ul companiei - www.oetker.ro. Acesta pune la dispozitia celor interesati informatii despre calitatile produsului, modul de preparare, dar si materiale inedite cum sunt wallpapers, screensavers si e-cards.

 

Dr. Oetker are o traditie indelungata in industria alimentara, tipurile de produse distribuite pe piata locala fiind foarte numeroase (aditivi de patiserie, deserturi, conservanti, pizza congelata, musli).

Data publicării: 23 Februarie 2005 | 13:01
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Daca e Marti, e Belgia - un articol de Dan Dimofte

Sarmalele Reci ataca Nord-Vestul la sfirsit de saptamina

Noi mustati in publicitate sau 2 ani de FRIENDS Advertising

“Simti numai placerea” in noua campanie Odyssey pentru Love Plus

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server