nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Anna Lesko a realizat ca Columbanii aduc fericirea - in Academia Catavencu

Astazi a aparut pe piata un nou numar din “Academia Catavencu”. Iata principalele titluri:

 

Viscol in Crisana, Vintu-n toata tara:

„Nu afacerile sunt vocatia mea. Am vocatie pentru scris“

Sorin Ovidiu Vintu: cine e el si cum procedam. Nu suntem instanta juridica, asa ca procedam la un interviu. De ce? Pentru ca Vlas l-a chemat si pe Vintu in puscarie, de parca nu era si-asa destula racoare acolo. L-am gasit, cand adiind, cand replicind in rafale, in casa lui uriasa. Sta singur. Asa e si unde-l cheama Vlas. Sta pe o canapea alba. Asta nu mai e acolo unde-l cheama Vlas. Compania lui este un caine alb, Soson, care, dupa privire, n-are nici o vina.

 

Actuala si fosta putere trag impreuna la umbra

Adrian Videanu, padurea si uscaturile de la Romsilva

Alianta D.A. l-a propus primar pentru Bucuresti pe Adrian Videanu. Nu stim cum se va descurca Adrian Videanu ca primar de Capitala, in caz ca va fi ales, mai ales ca Bucurestiul nu seamana nici pe departe cu o padure. Padurea este locul in care Adrian Videanu a excelat in ultimul timp, si nu ca taietor de lemne, ci ca tragator de sfori la Directiile Silvice. La ce sfori ne referim, aflati din luminisul nostru „Chix“-ul atasat.

 

În ciuda proverbelor pentru sarantoci,

Anna Lesko a realizat ca Columbanii aduc fericirea

Dupa cele cateva iesiri in decor, alaturi de compozitorul, basistul si, nu in ultimul rand, intransigentul Marian Ionescu, moldoveanca Anna Lesko s-a intors putin la miliardarul care a consacrat-o. Anna Lesko si Irinel Columbeanu au aparut din nou in public, ca doi porumbei calatori prin Europa si, desigur, prin sufrageria miliardarului, de vreo 200 de metri patrati, de la Snagov.

 

De ce i se zice Miky Spaga lui Serban Mihailescu si cat a fost spaga lui Miky

In octombrie 2001 s-a emis Hotararea 1007, pentru aprobarea Strategiei Guvernului, privind informatizarea administratiei publice. Finantarea actiunilor s-a efectuat "in limita fondurilor ce vor fi aprobate anual, prin legea bugetului de stat, cu aceasta destinatie". Hotararea a fost parafata de Adrian Nastase si contrasemnata de Octav Cozmanca, ministrul Administratiei Publice, de Serban Mihailescu, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului si de Dan Nica, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei. Despre limita fondurilor nu se sufla nici un cuvintel. La intrebarile cat?, cum? si de ce?, a raspuns ca de obicei prin tacere, domnul Mucles, secretar de stat in Ministerul Culiselor. Iar culisele au denuntat ca derularea contractului pentru licensarea administratiei publice s-a facut fara licitatie. Cititi Ancheta noastra din pagina a 3-a, domnul Mucles are sa va faca niste dezvaluiri.

 

Codrut si-a trintit Portile de Fier in nas

Declaratiile Ministrului economiei, dl. Ioan Codrut Seres, in legatura cu catastrofa de la Hidrocentrala Portile de Fier, sunt din ce in ce mai blege. In ultimul sau comunicat, de exemplu, Codrut isi scoate carpa din teaca si someaza napraznic: “Hidroelectrica si VA TECH Hydro trebuie sa-si asume respectarea prevederilor contractuale, cu drepturile si obligatiile ce decurg". Exista un raport de audit financiar realizat de compania KPMG, pe baza caruia se poate decide oricind rezilierea contractului, lucru la care domnul Seres nici nu se gandeste. Ii dam o tema pentru acasa in documentul atasat.

Data publicării: 23 Februarie 2005 | 13:19
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Pambac colaboreaza cu firma de consultanta Roland Berger

Toyota are un nou showroom in Bucuresti

O carte pentru toti, dar nu pentru toata lumea - "Comunicarea nonverbala: gesturile si postura"

Olimpiadele Comunicarii - ultimul examen inaintea obtinerii unui job in comunicare

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server