nu-i aşa că te preocupă imaginea?

intrebare ?

Imagoo a intrebat, Felix Tataru raspunde

"Draga Domnule, 

Nu prea ma intereseaza ministerialitatea D-lui Geoana. Stiu doar ca nu a putut convinge bucurestenii ca ar putea conduce un oras, daramite o tara? Pentru ca a fi prim ministru nu e totuna cu ministru de externe ( si aici e loc de discutii - vezi Bistroe ). Trebuie sa stii sa faci, nu sa spui vorbe frumoase.

 

Pe de alta parte, ca sa fie desemnat prim ministru, Dl Geoana si PSD ar trebui sa si castige alegerile. Deocamdata PSD urmeaza acelasi curs disperat de a nu scapa puterea din falci. Aceeasi atitudine: Geoana la primarie, Geoana - Prim - Ministru, oare ce va mai urma? Saracu om...

 

Se stie ca Dl Geoana este ascultatorul perfect al intereselor gruparilor din PSD si de aceea ar putea fi premierul prefect pentru PSD, nu si pentru noi.... restul.

Cat despre bani, am refuzat oferta de a lucra "pe bani adevarati" .

 

Insa oricind ii vom oferi PSD-ului astfel de campanii, ca cea facuta indirect D-lui Geoana, GRATUIT...

 

...cu drag.

Felix Tataru / Presedinte - gmp Romania "

 

Intrebarea noastra a fost:
 
"Stimate Domnule Felix Tataru, credem ca Traian Basescu a fost multumit de campania pe care i-ati organizat-o. Dar nici Mircea Geoana nu ar avea motive sa se planga, acum cand se pare ca va fi desemnat pentru scaunul de prim ministru. Incercand sa aratati ca nu e potrivit pentru fotoliu de primar ati argumentat ca ar fi mai bine sa se intoarca la minister. E destul de "ministeriala" functia de prim ministru? Ati primit bani de la Mircea Geoana si daca nu cat intentionati sa ii cereti?! Sau nu credeti ca Geoana poate atrage voturi pentru cursa prezidentiala a lui Adrian Nastase?"
Data publicării: 28 septembrie 2004 | 10:05
tipăreşterecomandă
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
apreciază

Citeşte:

Preluarea Grey de catre WPP intra in linie dreapta

Prima saptamana de licitatii on-line pe site-ul www.nustadeoparte.ro s-a incheiat

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si Ogilvy, un parteneriat de drum lung

Vernisaj la Galeria H’ART - F.A.Q. about Steve the Great

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server