nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Scottish&Newcastle ofera imprumuturi pentru berea de zi cu zi a scotienilor

SCOTTISH & Newcastle sunt gata sa toarne bani cu halba in ceea ce pare a fi cea mai profitabila gaselnita in materie de cluburi – cluburile muncitorilor.

 

Gigantul producator de bere, care si-a vandut toate pub-urile pe care le avea in proprietate anul trecut, a pus la punct impreuna cu Banca Scotiei un plan de investitii in baruri si pub-uri.

 

Localurile amenajate sau semi-amenajate precum Pheonix Club, locatia showului de Stand up Comedy “Pheonix Nights” au fost subiect de gluma ani buni. Cu toate acestea Jhon Dunsmore, managing director Scottish Courage, reprezentanta britanica a Scottish & Newcastle, a precizat ca ei au un plan de investitii fiabil cu mult peste propunerile de proiecte ale concurentei.

Dunsmore a declarat: “Cluburile muncitorilor sunt locuri in care cu greu patrunzi, insa o data intrat acolo iti faci prieteni si iar clientii sunt loiali.” Acesta a mai adaugat ca “zilele barurilor care permit accesul numai membrilor inregistrati sunt numerate. A existat o adevarta scoala care se ghida dupa aceasta conceptie. Ideea era sa-ti faci barul cunoscut intr-un anumit mediu, sa dezvolti un adevarat brand – numai atunci puteai avea success.”

 

“In timp idea nu s-a dovedit a fi fiabila. Clientul pote face diferenta intre un nume si un brand adevarat de la o mila departare. Ce este important este consistenta si calitatea serviciilor catre client. Eu sunt de parere ca exista un viitor pentru barurile detinute de un singur proprietar care sa controleze activitatea barului si care intelege nevoile clientului.”

 

S&N a investit peste 240 mililoane de lire sterline in afaceri cu baruri in Marea Britanie si, de curand a lansat impreuna cu Banca Scotiei un program de finantare a barurilor pe baza de ipotecare numit SmartFinance.

 

Una dintre cele mai semnificative investitii S&N in anul current seregaseste in fostul pub Jackie O din Kirkcaldy. Proprietarul Remo Maciocia a luat cu imprumut mai mult de 1 milion de lire pentru a transforma barul de noapte intr-un adevarat complex de baruri numit Harlem.

Data publicării: 06 Septembrie 2004 | 12:25
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Romexterra Bank lanseaza alte doua carduri VISA

Deviatie comportamentala sau arta minciunii?

Schering AG inventeaza contraceptivul starii de bine

Zapp Share Free, din nou pe catwalk


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server