nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Britney Spears reclama: “Curious” de la Elizabeth Arden

Britney Spears este punctul principal de atractie a celei mai recente si provocatoare reclame online pentru marca Elizabeth Arden. Cantareata a acceptat sa-si asocieze imaginea cu linia de produse “Curious” de la Arden.

 

Reclama o prezinta pe Britney alaturi de un model, care seamana izbitor de mult cu logodnicul artistei, Kevin Federline. Cei doi sunt surprinsi in timpul unui schimb de priviri plin de semnificatii  la receptia unui hotel. Povestea continua… El ia o camera si, dupa scurt timp, Spears bate la usa... de aici mai departe continuarea actiunii depinde de imaginatia fiecaruia. Spotul va fi lansat pe site-ul Elizabeth Arden pe 17 Septembrie intr-o sectiune speciala, dedicata artistei.

 

Spears a semnat in martie o intelegere cu Elizabeth Arden pentru lansarea si sustinerea in campanie a unei noi linii de cosmetice, produse de ingrijire a pielii si parfumuri. Elizabeth Arden incearca astfel sa atraga atentia mai multor tineri asupra brandului E.A. Starul muzicii pop a mai realizat reclame pentru companii precum Pepsi si Skcechers.

 

Data publicării: 15 Septembrie 2004 | 10:35
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Deconecteaza-te 10 ore la MAREA DECONECTARE!

Logitech – vanzari record: 25 de milioane de WebCam-uri vandute

Symantec a primit un nou patent pentru Key Information Security Technology

1 martie aduce un nou numar al revistei Tabu


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server