nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Englezilor li se scot fumurile din cap cu forta

Guvernul Londonez are in vedere introducerea unei legi în a doua parte a anului curent prin care va fi sporită puterea autorităţilor locale de a interzice fumatul în baruri, restaurante, centre comerciale şi alte locuri publice.

Acest artificiu va permite oficialilor să pună anumite decizii în seama cererii localnicilor; deasemenea acest lucru îi va scuti pe aceştia de eventualele acuzaţii de amestec al guvernului în viaţa personală a oamenilor, scrie The Idependent, citat de site-ul Bruneidirect.com.

 

Articolul apare la o zi după ce ministrul sănătăţii a declarat că ia în considerare imprimarea pe pachetele de ţigări de fotografii care să ilustreze efectele fumatului – dinţi îngălbeniţi, şi plămâni înnegriţi. Toate aceste acţiuni fac parte dintr-o nouă campanie pentru descurajarea fumatului.

 

Departamentul sănătăţii din Anglia a eliberat un raport care arată că 13 milioane de cetăţeni ai Regatului sunt fumători, dintre care 120 de mii mor anual ca urmare a efectelor nocive ale fumatului. Directiva din 2001 a Uniunii Europene privind fumatul a impus acordarea de spaţii mai ample pentru mesajele de avertizare asupra pericolelor pe care le implică fumatul pe pachetele de ţigări. Marea Britanie a interzis publicitatea la produsele din tutun în urmă cu un an şi a început să afişeze acest tip de avertismente începând cu septembrie 2003.

Data publicării: martie 2004
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Schering AG inventeaza contraceptivul starii de bine

3D Secure prin Romexterra Bank

Prima revista de Formula 1 in Romania

Biroscopul copywriter-ilor: saptamana 16-23 februarie


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server