nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Adidas are cel mai inalt billboard din lume

Adidas a facut ieri public cel mai inalt billboard ilustrand imaginea boxerului Mohammed Ali. Evenimentul face parte din cea mai mare campanie de comunicare intitulata “Nimic nu este imposibil”.

Lansarea din Orientul Mijlociu, Adidas-Salomon Emerging Markets sa alaturat campaniei globale de comunicare a Adidas pe anul 2004. Campania va oferi un chip atitudinii Adidas si a atletilor pe care compania ii sustine pe  tot cuprinsul Globului - dorinta de autodepasire, de a sparge limitele, de a pasi in necunoscut. Walter Bruppacher, directorul de marketing Adidas-Salomon Emerging Markets a declarat pentru site-ul tradearabia.com: “Campania reprezinta cea mai mare provocare pe care adidas si-a asumat-o la nivel global si se concentreaza asupra unor atleti memorabili, care reprezinta un punct de referinta si o inspiratie pentru generatiile tinere: incepand cu Mohammed Ali, David Beckham, castigatorul medaliei olimpice de aur la inot Ian Thrope, pana la atleta Stacy Khout care se afla in scaunul cu rotile. Toti acestia sunt oameni care au dat piept cu imposibilul si au triumfat, au stabilit noi recorduri si au naruit conventionalul”.

 

Campania este o sarbatoare dedicata acelora care care nu au crezut in imposibil si l-au folosit ca inspiratie in spiritul noilor realizari si a fost materializata cu ajutorul acelor atleti care nu au  renuntat la lupta in pofida tuturor criticilor, care au invins boala, accidentarile si care inca vor sa realizeze lucruri marete”.

 

Billboardul a fost afisat langa cinematograful Strand in Bur Dubai, este primul dintr-o serie mai mare si are 15 metri inaltime si 50 de metri lungime, depasind cu 5 metri cel mai mare billboard din Dubai. Campania a fost dezvoltata de agentia care reprezinta Adidas la nivel global - 180/TBWA. Pentru Orientul Mijlociu campania este sustinuta de TBWARAAD, cu sediul in Dubai.

Data publicării: martie 2004
tipăreşterecomandă

Citeşte:

3D Secure prin Romexterra Bank

Cea de-a doua zi de conferinte de la Gala Societatii Civile

Schering AG inventeaza contraceptivul starii de bine

Bea o cafea buna, ia un premiu mare!


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server