nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

BRAT are un nou Consiliu de Administratie

Noul Consiliu de administratie al Biroului Roman de Audit al Tirajelor a fost desemnat in cadrul Adunarii Generale a Membrilor.


In urma alegerilor, noul presedinte al Consiliului de Administratie BRAT a fost desemnat Silviu Ispas – New Business Director al regiei de vanzari ARBOmedia.


Din noul Consiliu de Administratie fac parte: Cristian Bonciu – Daewoo Automobile Romania din partea clientilor de publicitate; Dan Balotescu - Initiative Media si Ovidiu Florea - MindShare Media, reprezentand agentiile de publicitate; Sorin Rosca Stanescu – Ziua; Catalin Tolontan - Gazeta Sporturilor si Dan Manea – Evenimentul Zilei din partea cotidianelor nationale; Aurelian Grama de la Exploziv Media si Mihaela Rugina de la Viata Libera Galati reprezentand publicatiile locale; Alexandru Sandulescu, B-24-FUN din partea publicatiilor gratuite, iar din partea revistelor de tip magazin au fost desemnati Cristina Simion – RPG, Sorel Radu – Publimedia si Razvan Corneteanu – Ringier .


”Obiectivele principale pe care ni le propunem pentru perioada urmatoare sunt: cresterea numarului de membri si a numarului de audituri; concretizarea activitatii departamentelor pentru Studii Outdoor si de Audit Internet; revizuirea integrala a Regulamentelor BRAT si finalizarea Catalogului de Standarde si Proceduri si transferarea lor sub autoritatea Adunarii Generale BRAT. ”a declarat Silviu Ispas, presedintele ales al BRAT.
Silviu Ispas are o experienta in media de peste 13 ani, dintre care 5 ani in pozitia de   Director Executiv BRAT (1998 – 2003).


In martie anul trecut, Ispas s-a alaturat regiei de vanzari ARBOmedia pentru a coordona un amplu proiect vizand vanzarea de publicitate in media locala.

Data publicării: martie 2004
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Mmd Public Relations a fost desemnata “Noua agentie europeana de consultanta a anului” prin intermediul The Holmes Report

E-print lanseza un nou Newsletter

ABSOLUT a prezentat in cadrul AdPrint European Festival, doua expozitii: ABSOLUT LEGENDS respectiv ABSOLUT VANILIA

test cover


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server