nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Vara asta Coty si Adidas se gandesc la barbati

In vara aceasta barbatii vor gasi produse cosmetice Adidas la orice magazin. Acest lucru este posibil datorita promotiei pusa la cale de Coty Romania.

Promotia se adreseaza tinerilor la moda, tonici, sportivi si urbani. Este o sustinere rationala a campaniei de imagine care se desfasoara inca de la inceputul verii pe posturile PRO TV, Antena 1 si Prima.

 

Creatia campaniei este semnata de de Odyssey Communication iar promotia se bazeaza pe "Recrutarea castigatorilor". Nu oricine poate intra in grupul de distractie a tinerilor Adidas, astfel incat e nevoie de o triere, de o alegere a celor mai buni dintre cei mai buni. Mai exact, Adidas are nevoie de castigatori adevarati, iar acestia trebuie sa stie ce inseamna distractia adevarata si sa iasa in evidenta prin modul lor de viata sportiv urban.

 

La aceasta promotie participa gamele de cosmetice Adidas Team Force, Dynamic Pulse, Ice Dive, Urban Spice si Sport Fever. Premiile sunt numeroase si variate: 22 Scutere, 100 Play Stations, 300 Camere Digitale si 15.000 banderole de mana cu semnul distinctiv al promotiei. Premiile corespund profilului tanarului dinamic care isi petrece viata de zi in oras si este expus acestui mod de viata.

 

Promotia se intinde pe o perioada de trei luni si va fi sustinuta pe TV de un spot de 30 secunde, materiale de promovare la raft si in locatii cheie, precum si de o campanie de print in revistele dedicate distractiei din aceasta vara.

Data publicării: 30 Iunie 2004 | 11:27
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Daca e Marti, e Belgia - un articol de Dan Dimofte

Prima zi de conferinte la Gala Societatii Civile

Carlsberg este berea oficiala a Campionatului Mondial de Ski de la Bormio

Ce puteti citi maine in “Academia Catavencu”


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server