nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

De sambata, Brigada Sprite a inceput sa traga de “fiare”

Sambata, 12 iunie 2004, ora 17 a avut loc in Parcul Herastrau, intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle a fost lansata promotia de vara Sprite 2004 – “Fiare pentru fiara din tine!”

Zece masini bestiale – marile premii ale promotiei - sunt amplasate in parcarea din fata aleii principale de la intrarea in parcul Herastrau spre a putea fi admirate de cei care le vor putea castiga. La fata locului vor fi promoteri si promoterite Sprite. George Vintila va da tonul distractiei. Sute de Wati de muzica cool, Sprite, fete “hot” si “fiarele” pe patru roti ale promotiei au transformat din dupa amiaza de sambata intr-unul dintre cele mai fierbinti momente ale acestui inceput de vara.

 

Organizat cu ocazia PROMOTIA SPRITE VARA 2004 - “Fiare pentru fiara din tine” ale carei premii sunt, pe langa cele 10 super fiare, 60 de scaune de masina, 500 de benzi de atentie “Zona interzisa”, 200 de semne de circulatie diferite si 100.000 de sticle de Sprite de 0,5 L.

 

Dana Ichim, Sprite Brand Manager Coca-Cola Romania a tinut sa precizeze: “Aceasta noua promotie Sprite vine in intampinarea celor mai traznite dorinte ale publicului tinta al acestei bauturi racoritoare: aceea de a se bucura de o vara traita la cea mai mare intensitate intr-un mod in care numai ei o pot face! Tinerii a caror creativitate depaseste limitele normalului, tinerii curiosi si dornici de aventura, cu instinct de explorator, vor putea castiga mii de premii originale printre care se numara 10 masini “cool”, pregatite special pentru tinerii care adora sa se simta bine in pielea lor.”

 

Campania “Fiare pentru fiara din tine” se desfasoara in perioada 31 mai - 18 iulie 2004. Data limita a revendicarii premiilor este 30 iulie 2004.

 

Premiile se pot castiga in schimbul unui capac promotional castigator si pe baza raspunsului corect la o intrebare adresata fiecarui participant.

 

Participantii la Campanie pot gasi capacele promotionale pe urmatoarele ambalaje promotionale: Sprite 0,250L (RGB), si Sprite 0,5L si 1,0L PET.

 

Data publicării: 17 iunie 2004 | 13:19
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Prima saptamana de licitatii on-line pe site-ul www.nustadeoparte.ro s-a incheiat

AdPrint - echipe de creatie din 13 tari europene si–au inscris lucrari in festival

Urare audio-video de la Merlin Advertising

Craciun nordic fericit! (tot de la Coca-Cola)


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server