nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Parliament One a fost lansat in cadrul unei petreceri VIP

Parliament One, noua varianta a gamei cu acelasi nume, a fost lansat in cadrul unui eveniment monden al carui concept le-a oferit invitatilor sansa de a experimenta, in premiera, valorile Parliament One.

Evenimentul de lansare s-a numit “Beyond Blue” si s-a desfasurat intr-o locatie care reproducea un balon gigantic, in interiorul caruia a fost reconstituita lumea misterioasa din adancul oceanului. Ecrane de mari dimensiuni pe care se derulau imagini surprinse din mediul marin si barul urias format din acvarii cu pesti exotici, luminate feeric, au creat o atmosfera cu totul aparte care s-a pastrat pe toata durata evenimentului. Invitatii au participat la o calatorie incitanta si plina de neprevazut intr-un univers fantastic dominat de nuante de albastru si efecte speciale de sunet si lumina, o premiera in Romania.

 

“Am creat Parliament One pentru persoanele de succes, rafinate si exigente, care sunt in cautarea lucrurilor fine si sunt dispuse sa investeasca in imaginea proprie. Atmosfera pe care am construit-o pentru aceasta lansare a fost una cu totul deosebita, menita sa introduca in mod original valorile Parliament One in lumea cosmopolita a invitatilor nostri.” a declarat Laura Lupu, Brand Manager Parliament.

 

Ambianta creata special pentru aceasta seara a dorit sa transmita celor prezenti caracterul unic al tigaretelor Parliament: sofisticat, cu design modern si de inalta tinuta, un brand exclusivist, cu un stil inconfundabil, contemporan si rafinat, oferind o experienta senzoriala unica prin caracterul sau seducator, cald, intim si provocator.

 

Printre invitati - VIP-uri din viata publica si oameni de afaceri din Romania - s-au numarat Ion Tiriac insotit de Andreea Marin, Calin Popescu Tariceanu, Andreea Raicu, Ruxandra Sararu, Andrei Zaharescu, Tudor Chirila si Mugur Mihaescu. Un original recital de muzica clasica si moderna, sustinut de celebrul artist Kristalleon din Germania, la un instrument neconventional: un set de pahare de cristal, a deschis sirul de momente speciale gandite de organizatori. Un alt moment-surpriza, plin de suspans, l-a constituit prezenta in mijlocul invitatilor a unuia dintre cei mai mari iluzionisti ai momentului, Christian Farla, care a dezvaluit, intr-un numar de magie anume pregatit pentru aceasta seara, noul pachet Parliament One.

 

Parliament One este cea mai usoara varianta a gamei, avand un continut de numai 1 mg gudron. Tigaretele Parliament sunt singurele cu filtru “recessed” din Romania, unicitatea acestui filtru constand in spatiul special gandit pentru a le oferi consumatorilor sansa de a simti cat mai bine aromele. Familia de tigarete Parliament include, pe langa Parliament One, si variantele Parliament Lights, cu 8 mg gudron si Parliament Extra Lights, cu 4 mg gudron.

 

Parliament este un brand exclusivist, rafinat si cosmopolit destinat consumatorilor exigenti, care vor sa investeasca in imaginea lor de succes. El se adreseaza celor care apreciaza o savoare fina, cu continut scazut de gudron.

 

“Beyond Blue” este cea de-a doua petrecere Parliament organizata anul acesta, continuind astfel traditia evenimentelor ce comunica valorile marcii. Lansarea Parliament One in cadrul petrecerii “Beyond Blue” a coincis si cu aniversarea  unui an de la lansarea Parliament in Romania.

Data publicării: 21 Decembrie 2004 | 16:46
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Cristi Borcea se antreneaza pentru Liga Campioanelor- in "Academia Catavencu"

Schering AG inventeaza contraceptivul starii de bine

3D Secure prin Romexterra Bank

Tetra Pak se implica in procesul educational din Romania

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server