nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Restaurantele Subway sunt fortate sa dea jos Statuia Libertatii de pe “soclul” unei campanii promotionale

Lantul de restaurante “Subway” a anuntat luni ca va pune capat unei promotii la reprezentantele autorizate germane, argumentand ca este inaceptabila folosirea in cadrul acestei promotii a imaginii unei Statui a Libertatii obeze.

Promotia a starnit reactii vehemnte din partea presedintelui Congresului SUA. Purtatorul de cuvant al lantului de restaurante Subway a declarat ca promotia, care a luat sfarsit luni, a fost oprita inainte de termen.

 

“Reprezentantii Subway din Germania ne-au sunat zilnic sa-si ceara scuze fiindca se simt prost inurma acestui incident”, a declarat Kane.

 

Centrul controverselor il reprezinta este un restaurant Subway care a obtinut un contract de promovare a documentarului “Super Size Me”, care asociaza industria alimentara americana, in special lantul de fast-food-uri McDonald’s, rivalul de moarte al Subway, adevaratei epidemii de obezitate care domneste in Statele Unite. Purtatorul de cuvant Subway, Jared Fogle, care este deja “celebru” dupa ce a cheltuit peste 250 de dolari intr-o zi pe sandwichurile Subway, apare si el in documentar.

 

Subway a inceput sa primeasca plangeri din partea consumatorilor in legatura cu lead-ul panoului promotional, deranjati fiind de formularea “De ce sunt americanii asa de grasi?”. Plangerile au inceput sa apara dup acre reprezentantul republicanilor Tom DeLay a facut remarci critice referitor la promotie.

 

Grupurile conservatoare “National Legal” si “Policy Center”, precum si Centrul pentru libertatea individului au criticat deasemenea aceasta promotie.

Data publicării: 4 August 2004 | 11:04
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Probleme Gogule?

Interpublic castiga contul pan-European de media Tommy Hilfiger

Reebok isi muta creatia la agentia McGarry Bowen

Cei de la Nike nu se pricep la chineza


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server