nu-i aşa că te preocupă imaginea?

La zid

Bojan Spasic: Friends

Ce cauti dom'le in Romania? Publicitatea de la tine de-acasa nu era buna?
Am venit in Romania cu un contract din Serbia indirect legat de publicitate. Asa am stat aici aproape un an si dupa ce contractul a expirat am decis sa raman si incerc sa-mi fac cariera in publicitatea romaneasca.
 
Povesteste-ne putin despre inceputurile Friends. A cui a fost ideea?
Fondatori Friends sunt Sorin, John, Tic si eu. More or less, idea initiala a venit de le Sorin si mine. In plus cred ca noi toti am avut intotdeauna acest instinct care ne zicea ca putem face ceva bine pe cont propriu. Asta se a potrivit bine cu faptul ca ne intelegem bine si ne place sa lucram impreuna. Niste Prieteni au facut Friends, ce urmeaza, vedem...
 
Cati prieteni sunt astazi la Friends?
Opt and growing....
 
Friends are si dusmani?
Oricine care vrea si merita sa fie prieten cu mine e binevenit. Aceasta e filozofie care prin mine traieste si in Friends. Noi incercam sa fim corectii cu toti din jurul nostru. Totusi "no good deed is left unpunished" si presupun ca apar si gandurile rele (sau cel putin invidioase) cand se vorbeste despre noi.
 
Recenta campanie pentru cotidianul Evenimentul zilei s-a bucurat de mai multe laude decat critici. Cum ati reusit? A fost un pitch sau exista o relatie directa cu Evz?
Campania de imagine pentru Evenimentul zilei incoroneaza primul an de lucru impreuna. Nu a fost pitch. Suntem mandri ca Evenimentul zilei a crezut in profesionalismul nostru si cand miza a fost foarte mare, si le multumim pentru asta.
 
Spune-ne ceva despre ultimele voastre lucrari. Cu cine va mai jucati, de ce, si pe cati bani?
Cea mai "fresh" campania cu care iesim pe piata este campania de imagine Radio Total care puteti vedea in presa si outdoor. Ne jucam impreuna cu Tina R, Interbrew, Sunsilk, Dove....
 
Pentru anul acesta pregatiti vreo participare la festivalurile de profil? Atat nationale cat si internationale.
Sa fiu sincer inca nu am vorbit despre asta, dar stiu ca e o chestia serioasa si importanta care si o sa fie tratata cum se cuvine.
 
V-ar deranja daca publicul Imagoo v-ar desemna castigatori ai trofeului "Duda de Aur"? Ar veni cineva de la voi la Gala decernarii acestor trofee pentru a tine un discurs?
Raspund in numele personal. Da, m-ar deranja, dar daca tot am fost ales nu vad de ce ar trebui sa fug de asta. Daca restul Friendsilor nu ar avea ceva impotriva as veni sa iau trofeul. Nu prea sunt sigur despre discurs.
Data publicării: 7 aprilie 2004 | 12:06
tipăreşterecomandă
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
apreciază

Citeşte:

JWT se relanseaza in toata lumea

“Simti numai placerea” in noua campanie Odyssey pentru Love Plus

Noi mustati in publicitate sau 2 ani de FRIENDS Advertising

Romexterra Bank lanseaza alte doua carduri VISA


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server