“La ciudad del otro”

Am fost vinerea trecuta (7 iulie) la intersectia strazilor Italiana si Vasile Lascar. In spatele liceului Spiru Haret. Am vazut oameni (inclusiv de la Omagiu), am vorbit (nu cu ei), am baut vin si am vazut fotografii. Ordinea nu e importanta in cazul acesta.

Era vorba de un vernisaj. Artista, pe numele ei de familie Gomez (Diana, pentru cunoscuti), era vesela si inconjurata de prieteni.

Textul subsecvent se va compune din doua paragrafe. In primul voi vorbi despre Diana, in cel de-al doilea voi vorbi despre lucrari. La final va voi transmite toate cele bune.

Paragraf despre Diana. Diana vine din Columbia. A fost studenta la Paris (Arte). Acum traieste la Bucuresti, unde face fotografii frumoase, tablouri abstracte si, deloc lipsit de interes, da petreceri foarte reusite.

Lucrarile vernisate ale Dianei se gasesc pe zidul de incinta al terenului de baschet de la Spiru Haret (liceul ala de la Rosetti). Am trecut azi pe la pranz pe acolo si nu lipsea nici o fotografie. Mai mult decat atat, erau pazite de trei oameni. Oamenii nu fusesera angajati ; erau prieteni de-ai lui Octavian. Octavian este un personaj inedit ; locuieste in Ferentari, lucreaza la un centru de colectare a maculaturii si vrea sa plece sa munceasca in Franta. Diana l-a cunoscut pe Octavian din intamplare, pe strada. Si i-a propus sa faca schimb de orase: idea era ca el sa o conduca timp de o zi in Bucurestiul lui, iar ea sa faca poze; apoi, intr-o alta zi, trebuia ca Diana sa-l conduca pe Octavian prin orasul ei si el sa faca poze. Asa s-a nascut expozitia despre care va scriu, iata, de un sfert de ora. Daca vreti sa vedeti ce a iesit din intalnirea dintre Diana si Octavian, va invit sa faceti un drumul pana la exoticul loc al expozitiei. Si, pentru a va deschide apetitul, va ofer doua interviuri de la locul faptei.

In ultimul paragraf, dupa cum va promiteam, va transmit toate cele bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *