nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

White Image – Loyalty Solutions, studiaza compartamentul utilizatorilor de e-mail in Romania

White Image, companie specializata in solutii de loializare prin e-mail marketing, a realizat in premiera pe piata romaneasca o serie de cercetari destinate unei mai bune cunoasteri a obiceiurilor de utilizare a e-mailului in Romania si a factorilor ce pot imbunatatii rezultatele campaniilor de e-mail marketing.

Primul studiu White Image se refera la identificarea modului in care ora trimiterii unei campanii de e-mail marketing poate influenta rezultatele acesteia.

 

Pentru a fi relevant, acest studiul a fost condus pe doua grupe de abonati la acelasi newsletter administrat de White Image, grupe omogene din punct de vedere al serverului de e-mail, cuprinzand atat adrese de e-mail de pe Yahoo!, Hotmail cat si adrese oferite de providerii locali de servicii similare.

 

Pentru ambele grupe newsletterul s-a trimis sambata (pentru a izola factorul timp), dar pentru prima grupa acesta a fost trimis la ora 08:00 AM, iar pentru a doua grupa la ora 17:00. Diferentele constatate au fost insa nesemnificative doar de ~2,5% atat in ceea ce priveste rata de deschidere cat si cea de accesare a linkurilor inserate in newsletter. Analizand mai in detaliu ce s-a intamplat dupa ce destinatarii e-mailului au parasit newsletterul, s-a observat ca procentul paginilor acesate de pe web site-ul promovat prin newsletter a fost cu 12,8% mai mare in cazul primului grup. Rezultatele au fost monitorizate doar pe perioada weekendului, iar testele au fost repetate de 4 ori in cursul acestei luni.

Despre White Image – Loyalty Solution

 

White Image este prima companie specializata in servicii de fidelizare adaptate la cele mai noi tendinte ale pietei. White Image ofera companiilor din Romania strategie si solutii profesionale de loializare prin e-mail marketing si este partener in Romania a liderului mondial in solutii de servere dedicate Rackspace.

Data publicării: 28 Iunie 2004 | 14:37
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Viitor nou pentru Vama Veche

Symantec a primit un nou patent pentru Key Information Security Technology

Flash Video de la Macromedia este exclusiv online pentru concursul de film de scurt metraj de la Amazon Theater

Tetra Pak se implica in procesul educational din Romania


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server