nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Camelia Voiculescu este noul director general al Antena 1

Din 5 iulie postul de televiziune Antena 1 are in persoana Cameliei Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, un nou director si presedinte al Consiliului de Administratie al postului.

Camelia Voiculescu il inlocuieste in aceasta functie pe Sorin Oancea, care a fost numit in functia de vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Antena 1 si responsabil cu stirile si actualitatile. De asemenea, Sorin Oancea a preluat postul de director general al programului de televiziune de stiri Antena 3, care va fi lansat in luna septembrie a anului 2004.

Laurentiu Ionete este al doilea vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Antena 1 si responsabil cu productia si achizitiile de programe, iar Ion Darasteanu este membru al Consiliului de Administratie si responsabil cu managementul financiar.

De asemenea, incepind cu 5 iulie, fostul director de programe al Antena 1, Florin Nicoara, a fost numit director general al programului de teleshopping Antena 4, iar Sorin Enache director general al Antena 2, care va fi specializata pe emisiuni de tineret si divertisment.

Conform cotidianului Evenimentul Zilei, cifra vehiculata in legatura cu investitia pe care o presupun cele trei noi posturi de televiziune se ridica la aproximativ 4 milioane de dolari.

Surse din industrie au comentat aceasta schimbare in mod depreciativ, considerind ca in urma mutatiilor din structura Antena 1, Sorin Oancea va deveni o simpla marioneta in politica decizionala a postului, care va fi de acum inainte controlat de oamenii din spatele conducerii.

Data publicării: 12 Iulie 2004 | 09:38
tipăreşterecomandă

Citeşte:

8,5 milioane de Euro - suma atrasa de proiectele inscrise la cea de-a treia editie a Galei Societatii Civile

Comunicare online si nu numai

Ce puteti citi maine in Academia Catavencu…

Arata-l cu degetul pe vegetarian!


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server